کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل با اهدای عضو، جان چندین بیمار را نجات داد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل از اهدای عضو کارمند این دانشگاه و نجات چندین بیمار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیفی معاون درمان دانشگاه گفت: زنده‌یاد مرحوم رحیم نصراله‌زاده ۵۱ ساله اهل روستای ملاکلا شهرستان سیمرغ و کارمند دانشگاه علوم پزشکی بابل بدلیل تصادف، دچار مرگ مغزی شد و به بیمارستان شهید یحیی‌نژاد بابل منتقل گردید.
دکتر شهرام سیفی معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: علی‌رغم تلاش پزشکان و همکاران ICU شماره۲ ، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.
وی اذعان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به ۳ نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.
این مسئول افزود: زنده‌یاد مرحوم رحیم نصراله‌زاده» هشتاد و هشتمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و چهارمین مورد در سال ۱۴۰۱ بود.