برگزاری اردوی جهادی کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل در منطقه بندپی شرقی

سعید سلیمانی دبیرکانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل در این باره  گفت؛ این اردوی سه روزه جهادی با حضور ۵۰ نفر از  دانشجویان و ۲۰ نفر از  کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل، ۱۰ پزشک عمومی و متخصص و با همکاری واحد امور جوانان جمعیت هلال احمر شهرستان بابل به خدمت رسانی در این منطقه پرداختند.ا

وی در ادامه گفت: در این اردو پزشکان عمومی، متخصصین؛ اطفال، قلب، اعصاب و روان،  ریه، روانپزشک،  دندانپزشک، بینایی سنج، طب سنتی، پرستار، ماما، شنوایی سنج و جمعی از دانشجویان کادر اجرایی حضور داشتند.

دبیر کانون هلال احمر افزود : تیم  عمران و سازندگی کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل در این اردوی جهادی فعالیت چشم گیری داشت ازجمله فعالیت های عمرانی آنان  رنگ آمیزی مدرسه، تجهیز و بهسازی سرویس های بهداشتی، فنس کشی محوطه مدرسه و لوله کشی آب شُرب روستا به طول یک کیلومتر بوده که مورد استقبال و رضایت اهالی منطقه قرار گرفت.

همچنین در این اردوی جهادی انجام تست‌های غربالگری از قبیل کنترل فشارخون به همراه آموزش و مشاوره‌های لازم، سنجش قندخون، برپایی ایستگاه آموزش پیشگیری از بیماری های واگیر و غیر واگیر به همراه آموزش بهداشت دهان و دندان و توزیع بروشور و پمفلت های آموزشی انجام شد.
 یکی دیگر از خدمات مورد رضایت مردم و اهالی منطقه که توسط کانون دانشجویی هلال احمر ارائه گردید حضور یونیت سیار دندانپزشکی بود که در این سه روز ۲۱۰ ویزیت  دندانپزشکی صورت پذیرفت.

سعید سلیمانی گفت :یکی دیگر از تیم های فعال در این اردوی جهادی تیم سحر کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل(سفیران حمایت روانی)   بود که کلاس های فرهنگی و هنری به همراه مسابقات انفرادی برای دانش آموزان برگزار کردند که در پایان ۱۵۰ پک لوازم تحریر و ۵۰ بسته جایزه به دانش آموزان هدیه داده شد.

سعیدسلیمانی دبیر کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل در پایان از حضور مسئولین شهرستان بابل و استان مازندران  آقایان دکتر کریمی نماینده مردم شهرستان بابل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،  مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مازندران  ، نماینده  ولی فقیه جمعیت هلال احمر استان مازندران، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان مازندران، حراست جمعیت هلال احمر استان مازندران، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بابل، رئیس جمعیت هلال احمر بندپی شرقی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل و رئیس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل که از این  اردوی جهادی بازدید نمودند همکاری های لازم راداشتند تقدیر و تشکر کرد.

لازم به ذکر است  این اردو دومین اردوی جهادی کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل در یکسال گذشته بود که با رضایت مردم و تیم برگزار کننده همراه و قطعا اردوهای جهادی کانون هلال احمر در ماه های آینده و مناطق محروم دیگر برنامه ریزی و اجرا خواهد شد.

اردوی جهادی پزشکی ، فرهنگی ، عمران و سازندگی توسط  کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی بابل در روستای فِک منطقه بندپی شرقی"روستاهای تحت پوشش ؛ خلیل کلا ، کلاگر ، سولیم ، خریون ، خرکاک ، آری ، زربوت ، دیافه ، ولیکن ، آوازکلا ، ویتله" در روزهای ۱۸ ، ۱۹ و ۲۰ خرداد ماه برگزار شد.