کسب موفقیت در پانزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، فرایند ارسالی از دانشگاه در پانزدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری مورد تقدیر قرار گرفت.

پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و بیست و سومین همایش کشوری آموزش پزشکی از تاریخ 28 ادیبهشت ماه لغایت 30 اردیبهشت ماه 1401 در سالن همایشهای بین المللی رازی برگزار گردید.
در اختتامیه این جشنواره  از فرایند های برتر کشوری در حیطه های مدیریت و رهبری آموزشی، تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی،ارزشیابی آموزشی، یاد دهی و یادگیری، یادگیری الکترونیک و طراحی و تولید محصولات آموزشی تقدیر گردید.

گفتنی است: فرایند ارائه شده خانم دکتر مریم قائمی امیری عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان صاحب اصلی فرایند و همکاران حوزه آموزش بعنوان همکاران فرایند با موضوع «پیاده سازی الگوی ارزشیابی DREEM جهت ارزیابی محیط آموزش بالینی دستیاران پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در دوران همه گیری COVID-19» نیز جز منتخبین حیطه ارزشیابی مورد تقدیر واقع گردید.