قدردانی رییس جمهور از وزارت بهداشت

رییس جمهور در جلسه هیات دولت از اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برقراری پوشش بیمه همگانی سلامت برای بیش از ۵ میلیون نفر از افراد فاقد پوشش بیمه و نیز اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، قدردانی کرد.

به گزارش وبدا، آیت الله دکتر سید ابراهیم رییسی در این جلسه با قدردانی از تحت پوشش بیمه قرار گرفتن داروهای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، از مسئولان خواست که این اقدامات ارزشمند را با تسریع در پرداخت مطالبات بیمه‌ها و بیمارستان‌ها کامل کنند.

گفتنی است  اخیرا با اعلام وزیر بهداشت، حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از افراد کم بضاعت و فاقد پوشش بیمه در سه دهک اول درآمدی، به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند و تعرفه خدمات پرستاری به عنوان یکی از مطالبات اصلی جامعه پرستاری که از سوی مقام معظم رهبری نیز مورد تاکید قرار گرفته بود، اجرا شد.