صعود ۴ پله‌ای پژوهشى دانشگاه علوم پزشكى بابل در رتبه بندی کشوری دانشگاه‌های علوم‌ پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی از کسب مجدد رتبه دوم برونداد پژوهشی در کلان منطقه یک و رتبه ۱۶ در میان ۶۸ دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این دانشگاه در رتبه‌بندی پژوهشى سال ۱۴۰۰ در ميان ۶۸ دانشگاه‌ و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور رتبه ۱۶ را كسب كرده است که نسبت به سال گذشته ۴ پله صعود داشته است.

وی افزود: همچنین در این ارزشیابی، دانشگاه علوم پزشکی بابل در حیطه برونداد پژوهشی، پس از دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جایگاه دوم در بین ۶ دانشگاه علوم پزشکی کلان منطقه ۱ کشور (مازندران، گیلان، گلستان، سمنان، بابل و شاهرود) قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: در حیطه تحقیقات دانشجویی نیز دانشگاه علوم پزشکی بابل همچون سال گذشته، در رتبه دوم در میان ۲۵ دانشگاه همطراز و رتبه ۸ کشوری، بالاتر از ۶ دانشگاه کلان منطقه ۱، را کسب نمود.

همچنین دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشتند: در سال ۱۴۰۰ رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاهها با اضافه شدن شاخصهای تولید فناوری (شامل تولیدات فن آورانه محققان، فروش محصولات و ارز آوری و . با تخصیص تقریبی ۳۰ درصد کل امتیازات پژوهشی) صورت پذیرفت که در کنار شاخص های توليد علم و نیز زیرساختهای تحقيقات و فناورى مورد سنجش قرار گرفتند.

این مسئول گفتند: در سالجاری همچون سال گذشته به‌واسطه راه‌اندازی برنامه‌های متعدد ثبت بیماری‌ها (رجیستری)، آزمایشگاه جامع تحقیقات، ارتقا سیستمهای اطلاع‌رسانی، فعالیت‌های تحقیقاتی دانشجویی، رشته‌های دکترای پژوهش محور، دانشگاه علوم پزشکی بابل در حیطه ساختار پژوهش نیز به جایگاه ارزشمند ۱۰ کشور دست یافت.

دکتر قدیمی عنوان کرد: در حیطه تولید فناوری و فروش محصولات شامل دارو، تجهیزات و محصولات مرتبط با سلامت مشارکت بیشتر فن آوران و ایجاد زیر ساختهای مناسب و حمایتهای مالی قابل توجه، ضرورت دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: کسب این افتخارات ارزشمند در حالی صورت پذیرفت که علیرغم محدودیتهای مالی و تنگناهای جدی ناشی از همه گیری کرونا در دانشگاهای علوم پزشکی، محققین ارجمند دانشگاه با تلاش‌های قابل تقدیر و صبوری، بیش از پیش در راه اعتلای دانش و علم و ارتقا دانشگاه کوشیدند.