۴۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال بابل دز اول واکسن را دریافت کردند

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان از افتتاح چهارمین مرکز تجمیعی تزریق واکسن در سالن سپاه بابل خبر داد.

دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در حاشیه این افتتاح با اشاره به اینکه تا کنون  ۲۴۹ هزار و ۸۰۰ دز واکسن در بابل تزریق شد گفت: از مجموع ۲۴۳ هزار و ۸۰۰ دز تزريق واکسیناسیون عمومی تعداد ۱۵۶ هزار و ۴۳۱ دز ترريق نوبت اول و ۸۷۳۹۶ دز تزريق نوبت دوم انجام شده است که تقریباً ۴۰ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال شهرستان بابل دز اول واکسن و تقریباً ۱۸ درصد جمعیت دز دوم واکسن را دریافت نمودند.

وی گفت: ۶ هزار دز واکسن ایران کوبا در مرحله کارآزمایی به همشهریان عزیز تزریق شده است.
این مسئول ادامه داد: متاسفانه در ساعت‌های اولیه صبح مراجعه بسیار زیاد است که باعث تجمع می شود و در باقی ساعات سایت خلوت می باشد.

دکتر جوانیان با ذکر این نکته ازدحام جمعیت خطر ابتلای کرونا را برای عزیزان دارد اذعان داشت: عزیزان حتماً از طریق سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند و از طریق پیامکی که برایشان ارسال می شود در همان ساعت مراجعه کنند تا از ازدحام جمعیت خودداری شود.