توصیه ها و هشدارهای بهداشتی کشتار دام در عید قربان

ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک و قابل انتقال بین انسان و حیوان، خواهشمند است در خصوص تهیه و ذبح دام موارد زیر را حتماً رعایت نمایید.

۱-از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند، خودداری کنید.

۲- دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.

۳-ذبح دام را صرفاً در کشتارگاه های تحت نظارت اداره دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منزل و معابر عمومی ذبح نکنید.

۴- افرادی که ذبح دام را انجام می دهند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

۵- به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.

۶-گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل٢٤ ساعت در دمای ٤ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و سپس استفاده کنید.

۷- جگر و سایر امعاء و احشای دام، پس از ٤٨ ساعت نگهداری در دمای ٤ درجه سانتی گراد، مصرف شود.

اشتراک گذاری: