فراخوان «نیماد» برای اعطای گرنت به محققان منتشر شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قدیمی از انتشار فراخوان «نیماد» برای اعطای گرنت به محققان خبر داد.

دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران، یازدهمین فراخوان اعطای گرنت اصلی، گرنت محقق جوان، گرنت با اعتبار محدود و گرنت مقاله برتر به محققان و دهمین فراخوان اعطای گرنت پژوهشگر فرهیخته را منتشر کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه  افزود: مهلت ارسال طرح‌ها از اول لغایت ۳۱ خرداد است و  تمدید نخواهد شد.

این مسئول با اشاره به طرح‌های ارایه شده در گرنت اصلی، محقق جوان، اعتبار محدود، مقاله برتر بیان داشت:  باید منطبق با محورهای ارایه شده در فهرست اولویت‌های کمیته‌های نیماد و دستورالعمل ارایه شده در راهنمای متقاضیان باشند.

وی ادامه داد: اولویت‌های کمیته آسیب‌شناسی، ژنتیک و سلول‌های بنیادی، اولویت‌های کمیته بیماری‌های غیرواگیر، اولویت‌های کمیته بیماری‌های واگیر، اولویت‌های کمیته خون‌شناسی و سرطان، اولویت‌های کمیته علوم اعصاب و بهداشت روان، اولویت‌های کمیته فناوری و نوآوری در علوم پزشکی و اولویت‌های کمیته کشف و ارزیابی دارو از محورهای ارائه شده می باشند.