معدوم سازی ۲ هزار قلیان در بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از معدوم سازی ۲ هزار قلیان با دستور دادستان محترم شهرستان بابل خبر داد.

دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در حاشیه معدوم سازی قلیانها با اشاره به عزم راسخ برای برخورد با عوامل خطرساز برای سلامتی مردم و شهروندان گفت: در راستای اجرای محدودیت کرونایی و با توجه به شکایتهای مردمی و بازدیدهای انجام شده در طول سال توسط نیروی انتظامی، نماینده دادستان و کارشناسان معاونت بهداشتی قلیانها از این مراکز جمع آوری شد.

دکتر جوانیان افزود: ۲ هزار قلیان از سفره خانه ها و قهوه خانه ها در شهرستان بابل از این مراکز جمع آوری و معدوم شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه استعمال قلیان ضررهای زیادی را برای مصرف کننده دارد، افزود: این اقدم در جهت کمک به سلامت عمومی شهروندان است.