آیا سطوح همچنان باعث انتقال کرونا می‌شود؟

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از نقش اندک سطوح در انتقال بیماری کرونا خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان «معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل» گفت: آخرین مطالعات انجام شده نشان داده که نقش سطوح در انتقال بیماری کرونا بسیار اندک است از آنجایی که میزان ویروس در سطوح خیلی کم است به همین خاطر زیاد باعث انتقال نمی شود.

وی با اشاره به اینکه شستن دست بعد از آمدن از بیرون به منزل و یا قبل از صرف غذا به دلایل مختلف بهداشتی حتما توصیه می شود، بیان داشت: آیا اینکه سطوح باعث انتقال بیماری می‌شود مطالعات اخیر نشان داده که لازم نیست آنقدر نسبت به این مسئله حساس باشیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که بیشترین راه انتقال قطرات تنفسی است که زدن ماسک توصیه می شود، افزود: داشتن تهویه مناسب و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بخصوص موقع صحبت کردن و نشستن در مقابل یکدیگر حتما فاصله یک و نیم متر رعایت شود تا مبتلا به این بیماری نشوید.