برای رسیدن به استاندارد کشوری ۳ پایگاه اورژانس شهری در بابل نیاز می باشد

دکتر سید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه در مراسم کلنگ زنی جاده کیاکلا بیان داشت: طبق استاندارد کشوری در شهر بابل باید ۶ پایگاه اورژانس شهری دایر باشد که اکنون ۳ پایگاه اورژانس داریم.

وی با اشاره به اینکه در روستاها وضعیت خوبی برای اورژانس در تعداد پایگاه ها وجود دارد، بیان داشت: پس از ساخت پایگاه ها توسط خیرین، تهیه تجهیزات، خرید آمبولانس و بکارگیری پرسنل جدید بر عهده دانشگاه علوم پزشکی بابل می باشد که شامل هزینه بالایی می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که یک آمبولانس در حال حاضر حدود ۸ میلیارد تومان می باشد که باید پیگیر تهیه آن باشیم، اذعان داشت: از آقای نوشادیان به جهت اهدای زمین و همه نیکوکاران و همچنین بنیاد نیکوکاری سلامت بابل که در ساخت این پایگاه مشارکت دارند سپاسگزاریم.
دکتر جلالی افزود: این پایگاه جاده‌ای می‌تواند در حوزه امدادرسانی جاده‌ای و هم شهری به مردم خدمات ارائه دهد