کودکان از ویروس کرونا در امان نیستند

به گزارش دروابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسن محمودی از امان نبودن کودکان از ویروس کرونا خبر داد.

دکتر حسن محمودی رییس بیمارستان کودکان امیرکلای بابل با اشاره به اینکه خانواده‌ها هوشیار باشند که کودکان از خطر ویروس کرونا در امان نیستند و به این بیماری مبتلا می‌شوند، بیان داشت: هر چند کودکان خیلی کمتر از بزرگسالان به ویروس کرونا مبتلا می شوند اما خانواده ها نباید از این خطر غافل شوند و نکات بهداشتی را همانند افراد بزرگسال برای کودکان رعایت کنند.

وی افزود: کودکانی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند کمتر از بزرگسالان علامت شدید پیدا می کنند اما در مجموع ویروس در کمین کودکان هم قرار دارد.
رییس بیمارستان کودکان امیرکلای بابل اظهار داشت: ویروس کرونا برای کودکانی که بیماریهایی همانند سرطان، نقص ایمنی،پیوندَشده ها، متابولیک،کلیوی آسم و دیگر بیماری زمینه ای را داشته باشند پرخطر محسوب می شود.

فوق تخصص خون کودکان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در شرایط فعلی خانه نشینی و دوری از حضور در تجمعات و دید و بازدید های نوروزی بهترین گزینه برای در امان ماندن خانواده ها و کودکان به شمار می آید.تازمانی که خطر برطرف نشده است، فاصله فیریکی (حداقل یک و نیم متر) حتی در منزل رعایت شود.

دکتر محمودی افزود: چون در داخل ماشین این فاصله فیزیکی رعایت نمی شود از مسافرت حتی داخل شهر تا آنجا که ممکن است پرهیز کنند و اگر ناچار بودند حتما از ماسک استفاده نمایند چون افراد ناقل ممکن است بدون علامت باشند و وقتی فاصله بین افراد کم می شود امکان سرایت بیشتر است.
وی ادامه داد: خوشبختانه برخی از خانواده ها به صورت دقیق و حرفه ای نکات بهداشتی و ایمنی را رعایت می کنند و انتظار ما این است که این خانواده ها برای بستگان و دیگر دوستان خود این فرهنگ سازی را داشته باشند.
دکتر محمودی اظهار داشت: همه همکاران عزیز ما که در خط مقدم این بحران قرار دارند در خدمت مردم عزیز هستند و از مردم عزیز هم استدعا داریم با جدی گرفتن خطر، با رعایت دستورات بهداشتی، کمک کنند تا زنجیره انتقال ویروس کرونا در جامعه شکسته شود و کشور به روال عادی برگردد.