با نزدیک شدن سه ضلع مردم، بهداشت‌ و درمان و دولت صبح روشن امید نزدیک‌تر می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل گفت: با نزدیک شدن سه ضلع مردم، بهداشت‌ و درمان و دولت صبح روشن امید نزدیک‌تر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی قاسم‌زاده درباره این خبر اظهار کرد: از ابتدای اسفند ۹۸ درگیر یک ویروس بدخلق، خشن و ماجراجو به نام کرونا ویروس شدیم.
وی تصریح کرد: این بیماری تعداد زیادی از شهروندان ما را مبتلا کرده و تابحال نیز خسارت‌های زیادی را از لحاظ بیماری‌زایی برای ما داشته است.
معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل خاطرنشان کرد: از روزی که درگیر این بیماری شدیم، مسئولین دانشگاه بر اساس رسالت بهداشتی و درمانی و اخلاق حرفه‌ای در ستاد بحران دانشگاه مستقر شدند.
دکتر قاسم‌زاده گفت: وظیفه ستاد بحران، تدوین، سیاست‌گذاری، اجرا و پیگیری و نظارت بر کلیه فرآیندها در مواجه با کرونا است.
وی ادامه داد: از مردم می‌خواهیم دو موضوع انضباط و امید را همواره در خودشان داشته باشند؛ رعایت قوانین بهداشتی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و امیدواری به صبح روشن را توجه داشته باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل افزود: اعتقاد داریم هر جایی که ۳ ضلع بهداشت‌ و درمان، دولت و مردم در کنار هم قرار گرفتند، مطمئنا صبح روشن امید به ما نزدیک شده است.
دکتر قاسم‌زاده یادآور شد:‌ از تمام همکاران که در این راستا تلاش می‌کنند، تقدیر می‌کنم.