هموپرفیوژن یکی از روشهای درمان بیماران کرونایی در بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، یکی از روشهای درمانی که در بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های بابل بکار گرفته شده است، هموپرفیوژن با برداشت فاکتورهای التهابی می باشد.

دکتر حمیدی، «فلوشیپ بیهوشی قلب و مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»:
- بیماری ۳ مرحله دارد مرحله اول ویرمی است بیمار با تب، سردرد و دیگرعلائم سرماخوردگی مراجعه می کند تا تحت درمان قرار گیرد
- مرحله دوم مرحله ریوی است که بطور همزمان عوامل التهابی در بدن شروع به فعالیت می کنند که بیمار با تنگی نفس، افزایش تعداد تنفس وضربان قلب و تب مراجعه می کند که این زمان فرصت طلایی برای مداخلات درمانی است که به روشهای مختلف از جمله هموپرفیوژن انجام می شود.
- مرحله سوم مرحله فوق التهابی حاد هست که باز هم درمانهای پیشنهادی وجود دارد که درمان به روش‌های مختلفی انجام می‌شود.

دکتر معصومه اصغرپور «فوق تخصص بیماریهای کلیه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»:
-در مرحله درگیری شدید ریوی، در کنار درمان‌های دارویی، هموپرفیوژن با برداشت فاکتورهای التهابی، یکی از روشهایی که به درمان این بیماران کمک می کند، فیلتر هموپرفیوژن به دستگاه دیالیز وصل می شود و با عبور خون از این فیلتر و برداشت فاکتورهای التهابی تا حدودی به این بیماران کمک می شود.
-این فیلترها به دستگاه دیالیز وصل می‌شوند و با فیلترکردن خون بیمار، تا حدودی به بیماران کمک می‌شود.

دکتر مسعود قاسمی، «متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»:
- با مراجعه بیماران بدحال کرونایی به بخش مراقبت‌های ویژه، به فکر روش هموپرفیوژن افتادیم که این روش در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی بابل انجام شد.
- در بیمارستان یحیی‌نژاد بابل نیز بیمار ۳۷ ساله پس از ۱۴ روز وصل بودن به دستگاه تنفس مصنوعی، از دستگاه جدا شد و در حال حاضر از حال عمومی خوبی برخوردار است.
- امیدواریم بتوانیم با این روش، جان سایر بیماران بدحال را نیز نجات دهیم.