داروها بر اساس پروتکل وزارت بهداشت بین بیماران مبتلا به کرونا توزیع می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضازاده از توزیع داروها بر اساس پروتکل وزارت بهداشت بین بیماران مبتلا به کرونا خبر داد.

دکتر محسن رضازاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی بابل گفت: از همان ابتدای شناسایی بیماران کرونایی در مراکز درمانی شهرستان بابل، داروهای مورد نیاز را در اختیار مراکز آموزشی و درمانی قرار دادیم تا بین بیماران توزیع شود.
وی بیان داشت: این داروها، داروهایی بود که بر اساس #پروتکل_وزارت_بهداشت در اختیار بیماران قرار گرفت.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌پزشکی بابل بیان داشت: برای بیماران سرپایی نیز همکاران ما در معاونت بهداشتی در مراکزی که انتخاب کردند، در اختیاران بیماران سرپایی قرار می‌دهند.
دکتر رضازاده افزود: تهیه  لوازم حفاظت شخصی نیز از ابتدا در اختیار بیمارستان‌ها گذاشته شد تا پرسنل از آسیب این بیماری در امان باشند.
وی بیان داشت: در این بین خیرین نیز به کمک آمدند و توانستند سهمی زیادی در توزیع لوازم شخصی در بیمارستان‌ها و مراکز ما داشته باشند.
این مسئول ادامه داد: برای ۶ کارخانه شوینده‌جات، مجوز تولید مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح صادر کردیم که آن‌ها نیز محصولات خودشان را بین داروخانه‌ها در حال توزیع هستند.