کسب ۵ رتبه تک رقمی کنکور ارشد توسط دانشجویان دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانشیر از کسب ۵ رتبه تک رقمی و قبولی ۱۹ نفر از دانشجویان دانشکده توانبخشی در کنکور ارشد سال جاری خبر داد.

دکتر خدابخش جوانشیر رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تبریک به دانشجویان و اساتید دانشگاه گفت: هستی لطفی رتبه ۶ و غزاله مومنی رتبه ۸ در رشته فیزیوتراپی، محسن میارکیانی رتبه ۲ و سحر منتظرمطلق رتبه ۳ در رشته گفتاردرمانی، زهرا شریفی رتبه۹ در رشته شنوایی شناسی آزمون کنکور ارشد امسال را کسب نمودند.

وی ادامه داد: نگین میزانگیر، مهدیه میرزاپور، آرزوکوشافرد، پیام غفوری، پرهام علاجی، سید محمد رضا حسینی، ضحا دایی و مریم همافر در رشته فیزیوتراپی، پریسا باباجانزاده، زهره غلامی، الناز سیدی و سحر شیروانی در رشته گفتاردرمانی، فاطمه شهابی در رشته شنوایی شناسی موفق به قبولی در این آزمون شده اند.