پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت شهادت سپهبد سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم

فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ

اکنون که سردار سرافراز اسلام سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی با یاران شهیدش در قهقهه مستانه شان و در شادی وصلشان عند ربهم یرزقونند، پاداش سالها مجاهدتهاى خالصاله شان را به ارمغان گرفته اند.
آری، استغاثه مناجات گونه سردار دلها در کنار اروند  که می گفت:  "خدایا به آن نمازها که در کنار این نهرها خوانده شد قسم ات میدهیم عاقبت ما را ختم به شهادت کن" چه زیبا به بار نشست.
ضمن تبریک و تسلیت عروج ملکوتی این شهید والامقام به ساحت مقدس حضرت بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء، ولی امر مسلمین و تمام مجاهدین راه حق بر خود لازم می دانیم آرمان های جاودان و روحیه استکبار ستیز آن عزیز را سرلوحه خویش قرار دهیم.

سزد کز خاتم لعلش زنم لاف سلیمانی
چو اسم اعظم ام باشد چه باک از اهرمن دارم.

به امید آنکه روزی جان های ناقابل ما هم نثار مقدم مبارک حضرت موعود (عج)گردد.

دکتر سیدفرزاد جلالی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل