تفاهم نامه ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی توفیقی امضا شد

معاون در مان دانشگاه علوم پزشکی بابل از امضای تفاهم‌نامه چهارجانبه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی توفیقی بابل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر قاسم زاده گفت:  در جلسه‌ای با هماهنگی و حضور دکتر نجفی نماینده شهرستان بابل ، دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت ، دکتر جلالی رئیس دانشگاه و آقای توفیقی تفاهم نامه‌ی تاسیس بیمارستانی دولتی و خیرساز با نام بیمارستان توفیقی در منطقه آغوزبن بابل روز شنبه ۹ دیماه ۱۳۹۸ امضا شد.

دکتر قاسم زاده معاون در مان دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: این بیمارستان با توجه به نیاز و مراجعات فراوان شهرستان بابل و شهرستان های اطراف، با نوین‌ترین استانداردهای بین المللی از نظر ساختمانی و تجهیزاتی، در زمینی به مساحت تقریبی ۵ هکتار در منطقه آغوزبن بابل تاسیس خواهد شد.