حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل در طرح سی شب سی مسجد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جلالی رئیس دانشگاه در بیست و چهارمین شب از دهمین سال اجرای طرح سی شب سی مسجد دانشگاه شرکت نمودند.

دکتر سیدفرزاد جلالی با اشاره به اینکه یکی از اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت به محرومان جامعه است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل طرح سی شب سی مسجد که اعزام گروه پزشکی فوق تخصصی، تخصصی و عمومی به صورت کاملا داوطلبانه همراه با ویزیت رایگان و آموزش مطالب بهداشتی درمانی در مساجد شهرستان بابل بویژه مناطق محروم در شبهای ماه مبارک رمضان می باشد را برای اولین بار در کشور در سال ۱۳۸۹ راه اندازی نمود.
وی افزود: این طرح با  حضور بیش از ۲۰۰ پزشک فوق تخصص، متخصص، پزشک عمومی، دندانپزشک، پرستار و ماما، سخنران ( آموزش سلامت و پیشگیری )، خدمات دندانپزشکی، ترویج زایمان طبیعی، فرزندآوری، سنجش فشار خون و قند خون، ویزیت مامایی انجام می شود.
 گفتنی است دکتر جلالی از زحمات و فعالیت های پزشکان، دندانپزشکان، پرستاران، ماماها، مددکاران، تکنیسین های اورژانس و ... تشکر نمود و سپس بعنوان متخصص قلب به ویزیت اهالی روستا طلوت بخش بابلکنار پرداخت.