برگزاری مراسم احیا شب بیست وسوم ماه مبارک رمضان مسجد امام علی(ع) دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، همزمان با سومین شب از لیالی پرفیض قدر، مراسم "احیا" با حضور ریاست دانشگاه، دکتر سید مظفر ربیعی، معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر عبدالایمان عمویی ،مدیران وکارکنان در مسجد امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

شب زنده داران کوی دوست ضمن راز و نیاز با معبود خویش و با سر دادن ندای "الغوث الغوث"  از درگاه  ایزد منان رحمت و غفران الهی طلب کردند. شایان ذکر است درپایان مراسم  از مهمانان پذیرایی سحری بعمل آمد.

برگزاری مراسم احیا شب بیست وسوم ماه مبارک رمضان مسجد امام علی(ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل