اطلاعیه/ جشنواره دانشگاهی شهید مطهری و مراسم گرامیداشت مقام والای اساتید دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، جشنواره دانشگاهی شهید مطهری و مراسم گرامیداشت مقام والای اساتید دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 1396/2/18 از ساعت 10:15صبح در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار خواهد گردید. بدین وسیله از تمامی مدرسین ارجمند دانشگاه جهت شرکت در این برنامه دعوت به عمل می آید.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

جشنواره ملی رسانه های دیجیتال سفیران سلامت

دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت در نظر دارد جشنواره ملی رسانه های دیجیتال سفیران سلامت را در خردادماه ۱۳۹۶ در ۱۸ محور برگزار نماید.
۰۶ , خرداد , ۱۳۹۶ /15 /18
معاینه رایگان بیماران به همت پزشکان متخصص و عمومی در بابل

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در طی خبری افزود؛ طرح ۳۰ شب سی مسجد امسال از ششم خرداد ،شب اول ماه مبارک رمضان در شهرستان بابل به صورت آموزشی و درمانی در هشتمین سال اجرایی می شود.
۰۶ , خرداد , ۱۳۹۶ /56 /18