پیام تبریک روز دندانپزشک دکتر موعودی ریاست دانشکده دندانپزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل دکتر احسان موعودی، ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل با ارسال متنی به شرح ذیل، روز دندانپزشک را به فعالان عرصه علم دندانپزشکی، تبریک و تهنیت گفت:

با سلام و احترام گرامیداشت روز دندانپزشک فرصتی برای توجه اذهان عمومی به این قشر مهم عرصه سلامت جامعه است. دندانپزشکان به عنوان اعضای تیم سلامت در بخش‌های پیشگیری ودرمان بیماری‌های دهان و دندان و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه، نقش پررنگی در ارتقاء سلامت جامعه دارند .

در سیاست‌های سازمان جهانی بهداشت در زمینه سلامت و بهداشت دهان و دندان تا سال 2020 میلادی، سلامت دهان و دندان جزء لاینفک و ضروری سلامت افراد جامعه و عاملی تعیین‌کننده در کیفیت زندگی انسان‌ها محسوب می‌شود.

همچنین امروزه مشخص شده است که حفظ سلامت دهان و دندان، می تواند بروز بسیاری از بیماری ها را کاهش دهد. بنابراین اهمیت دادن به بحث سلامت دهان در نهایت منجر به ارتقاء سلامت آحاد جامعه خواهد شد و در این راستا تقدیر از خدمات دندانپزشکان آنان را به ارائه هرچه بهتر وظایف حرفه ای خود ترغیب خواهد کرد .

اینجانب ضمن تبریک بیست و سوم فروردین ماه، روز دندانپزشکی به همه همکاران دندانپزشک، امیدوارم همچون گذشته در عرصه ی ارتقاء سلامت دهان و دندان و فراهم آوری امکان ارائه خدمات بیشتر به آحاد ملت ، در سایه خداوند متعال همواره پیروز و موفق باشید

فروردین1396/

دکتر احسان موعودی