اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات

اين اداره زير نظر ريئس دانشگاه بوده و رياست اين اداره به عهده آقاي محمد رضا عظیمی امیری مي باشد.

- پرسنل شاغل در اين اداره به شرح زير مي باشند:

نام پرسنل

عنوان پست سازماني    تلفن تماس
 محمد رضا عظیمی امیری   رئیس اداره بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پرشکی بابل   413 داخلی  - 32205071 مستقیم

حسین اکبری کناری

كارشناس مسئول بازرسي   413 داخلی  - 32205071 مستقیم
محسن جلالی والا  كارشناس مسئول ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات

413 داخلی  - 32205071 مستقیم

علی اصغر آشناور  دبیرخانه اداره   413 داخلی  -32205071 مستقیم

شرح وظایف اداره بازرسی

1- تهیه و تنظیم برنامه های بازرسی مستمر, دوره ای  و یا موردی از واحدهای استانی برای سنجش میزان << مطابقت عمل و عملکرد >>

اقدام کنندگان با اهداف , برنامه ها , دستورالعمل ها و ضوابط و شاخص های مورد ارزیابی دانشگاه.

2- بازرسی از عملکرد مدیران و کارکنان و سنجش میزان رضایت مردم از واحدهای مختلف و نحوه برخورد مدیران و کارکنان با ارباب رجوع.

3- تهیه گزارشات نوبه ای در فواصل ماهانه , سه ماهه , شش ماهه ,نه ماهه و سالانه برای اطلاع رئیس دانشگاه از عملکرد واحد های مختلف .

4- برقراری ارتباط با سازمان بازرسی کل کشور و ایفای وظیفه مندرج در ماده 12 قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور ,کمیسیون اصول 88 و 90 مجلس شورای اسلامی و واحدهای نظرسنجی دستگاهها و رسانه های جمعی و مطبوعات.

5- تجزیه و تحلیل عملکرد واحدها ,مدیریت هاو کارکنان بر اساس بازرسی های انجام شده.

6- کشف مفاسد اداری از طریق بازرسی های آشکار و پنهان و ارائه گزارشات لازم به مدیران ذیربط و ریاست دانشگاه.

7- آموزش و توانمندسازی مستمر بازرسان با همکاری واحد آموزش دانشگاه.

8-اعلام  نظر در مورد میزان رضایت مردم از عملکرد کارکنان و مدیران به واحد امور اداری برای اعمال در وضعیت و مزایای استخدامی آنها در چارچوب قوانین و مقررات ذیربط.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

دکترموعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /70 /18
دکتر مطلب نژاد ششمین سال غربالگری رایگان سرطان دهان را خدمتی شایسته از دانشکده دندانپزشکی بابل دانست

دکتر مینا مطلب نژاد سرپرست تخصصی بخش دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی بابل در مصاحبه با روابط عمومی دانشکده اذعان داشت یکی از خدمات بسیار مهم در حوزه سلامت عمومی جامعه، سلامت دهان و دندان است.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /91 /18