اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات

اين اداره زير نظر ريئس دانشگاه بوده و رياست اين اداره به عهده آقاي محمد رضا عظیمی امیری مي باشد.

- پرسنل شاغل در اين اداره به شرح زير مي باشند:

نام پرسنل

عنوان پست سازماني    تلفن تماس
 محمد رضا عظیمی امیری   رئیس اداره بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پرشکی بابل   413 داخلی  - 32205071 مستقیم

حسین اکبری کناری

كارشناس مسئول بازرسي   413 داخلی  - 32205071 مستقیم
محسن جلالی والا  كارشناس مسئول ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات

413 داخلی  - 32205071 مستقیم

علی اصغر آشناور  دبیرخانه اداره   413 داخلی  -32205071 مستقیم

شرح وظایف اداره بازرسی

1- تهیه و تنظیم برنامه های بازرسی مستمر, دوره ای  و یا موردی از واحدهای استانی برای سنجش میزان << مطابقت عمل و عملکرد >>

اقدام کنندگان با اهداف , برنامه ها , دستورالعمل ها و ضوابط و شاخص های مورد ارزیابی دانشگاه.

2- بازرسی از عملکرد مدیران و کارکنان و سنجش میزان رضایت مردم از واحدهای مختلف و نحوه برخورد مدیران و کارکنان با ارباب رجوع.

3- تهیه گزارشات نوبه ای در فواصل ماهانه , سه ماهه , شش ماهه ,نه ماهه و سالانه برای اطلاع رئیس دانشگاه از عملکرد واحد های مختلف .

4- برقراری ارتباط با سازمان بازرسی کل کشور و ایفای وظیفه مندرج در ماده 12 قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور ,کمیسیون اصول 88 و 90 مجلس شورای اسلامی و واحدهای نظرسنجی دستگاهها و رسانه های جمعی و مطبوعات.

5- تجزیه و تحلیل عملکرد واحدها ,مدیریت هاو کارکنان بر اساس بازرسی های انجام شده.

6- کشف مفاسد اداری از طریق بازرسی های آشکار و پنهان و ارائه گزارشات لازم به مدیران ذیربط و ریاست دانشگاه.

7- آموزش و توانمندسازی مستمر بازرسان با همکاری واحد آموزش دانشگاه.

8-اعلام  نظر در مورد میزان رضایت مردم از عملکرد کارکنان و مدیران به واحد امور اداری برای اعمال در وضعیت و مزایای استخدامی آنها در چارچوب قوانین و مقررات ذیربط.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)

جلسه‌ بیماری‌های‌ متابولیک ‌قطب‌ شمال (اولین غربالگری کشور)‌ با حضور دکتر اشرف سماوات‌ رئیس‌ اداره‌ ژنتیک ‌وزارت بهداشت برگزار شد.
۰۳ , خرداد , ۱۳۹۶ /24 /18
قدردانی وزیر بهداشت از حضور پرشور جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری/ حضور برخاسته از معرفتتان را تبریک می گویم

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی با اشاره به مشارکت باشکوه مردم و بویژه جامعه پزشکی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: وظیفه خود می‌دانم از شما استادان، پزشکان، پرستاران، ماماها، بهورزان و تمام آنها که طی سال‌ها، خدمت به مردم را وظیفه‌ای ملی دانستند.
۰۱ , خرداد , ۱۳۹۶ /121 /18