بابل در وضعیت نارنجی

اعلام شهرهای تعطیل مازندران از یکم آذرماه

رده شغلی ۲، ۳ و ۴ در شهرهای ساری، آمل و بهشهر با اعلام وضع قرمز کرونایی از شنبه به مدت ۲هفته تعطیل و ترددها نیز محدود می شوند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ استاندار مازندران در جلسه ستاد استانی کرونا با اشاره به اینکه محدودیت های کرونایی برای کنترل ویروس کووید۱۹ در استان از شنبه تشدید می شود، گفت: در شهرهای ساری، آمل و بهشهر به دلیل وضعیت قرمز کرونایی محدودیت های مشاغل گروه های ۲، ۳ و ۴  اعمال می شود.

حسین زادگان افزود: وضع دیگر شهرستانهای استان هم نارنجی اعلام شده و این محدودیتها فقط گروه های ۳ و ۴ را شامل می شود.

او گفت: از شنبه در شهرهای قرمز یک سوم و در شهرهای نارنجی دو سوم کارمندان در محل کار خود حاضر شوند.

استاندار مازندران افزود: در سطح هشدار قرمز و نارنجی، خودرو‌ها با پلاک بومی حق خروج از منطقه خود را نداشته و پلاک‌های غیربومی هم اجازه ورود به این مناطق را ندارند.

حسین زادگان گفت: در مناطق قرمز، تردد درون شهری نیز به استثنای تاکسی‌های اینترنتی و وسایل حمل و نقل عمومی که مجوز تردد دریافت کردند، از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح ممنوع است.

او گفت: فقط مشاغل گروه یک از جمله بیمارستان، داروخانه، مطب، آمبولانس، آتش نشانی، سوپرمارکت، نانوایی ها، امنیت، سلامت، تعمیرگاه‌های لوازم خانگی و پمپ بنزین در شهرهای قرمز تعطیل نمی شوند.

سردار مسملی فرمانده سپاه کربلای مازندران هم در این نشست گفت: از یکم آذرماه طرح محله محور برای مقابله با کرونا با همت بسیجیان و دیگر ارگان ها در سطح استان اجرایی می شود.

موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز گفت: محدودیت مشاغل گروه های ۲، ۳ و ۴ در شهرهای قرمز ۲۴ ساعته است و پس از دو هفته اگر وضعیت شهر از قرمز خارج شد محدودیت ها هم تغییر می کند.

تکلیف رده‌های شغلی از اول آذرماه

- گروه‌های شغلی ۱: یعنی بیمارستان، داروخانه، مطب، آمبولانس، آتش نشانی، سوپرمارکت، نانوایی ها، امنیت، سلامت، تعمیرگاه‌های لوازم خانگی، پمپ بنزین و ... به هیچ وجه نباید تعطیل شوند و رده شغلی ۲ و ۳ و ۴ زمانی که یک شهر در وضع قرمز باشد تمامی این مشاغل تا دو هفته تعطیل خواهند بود.

در طرح محدودیت‌های جدید کرونایی؛ رستوران‌ها فقط به صورت بیرون بر اجازه فعالیت خواهند داشت.

- گروه‌های شغلی ۲: عبارتند از پاساژ، مراکز خرید و مال ها، تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مساجد، مصلی ها، قنادی و شیرینی فروشی ها، آبمیوه و بستنی فروشی ها، مراکز تهیه و طبخ غذا که اگر بیرون بر باشد می‌توانند باز باشند، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خوردو، مراکز شماره گذاری اتومبیل، بازار فروش فرش، موکت، فرش ماشینی، اسباب بازی فروشی ها، فروش لوازم خانگی، عمده فروشی‌ها و خرده فروشی ها، خدمات چاپ و دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمانی، کادوفروشی ها، پارچه فروشی ها، عکاسی ها، آژانس‌های مشاوره املاک، پرده سراها، فروش مبلمان، کیف و کفش، نوشت افزار، خیاطی و خرازی‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی جزو گروه شغلی ۲ هستند.

- گروه‌های شغلی ۳: شامل دانشگاه ها، مدارس، زبان سراها، آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، کتابخانه ها، استخر‌های سرپوشیده، موزه‌ها و موزه باغ ها، سینما و تئاتر، آرایشگاه ها، مساجد و مصلی‌ها و ممنوع بودن برگزاری هرگونه آزمون حضوری جزو گروه ۳ شغلی است.

- گروه‌های شغلی ۴: شغل‌هایی از جمله برگزاری مراسم‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، فعالیت باشگاه‌های ورزشی، مدارس شبانه روزی، کافه و قهوه خانه‌ها ممنوع است