اینفوتراپی اولین نشریه ی علمی، فرهنگی، اجتماعی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، اینفو تراپی؛ اولین نشریه ی علمی، فرهنگی، اجتماعی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بابل منتشر شد.

گفتنی است آمار های رسمی اعلام کردند جمعیت ایران رو به سالمندی پیش می‌رود. اولین چیزایی که با اسم سالمندی به ذهنمون خطور می کند. بیماری هایی مانند فشار خون بالا، پوکی استخوان و آلزایمر و .. ولی آیا هر فردی که سالمند می شود، دچار آلزایمر می باشد؟

همچنین حدود ۶۷ درصد مردم جهان فکر میکنند که دمانس مغز و آلزایمر، یه بخشی از روند سالمند  و یک نوع بیماری مغز و اعصاب نیست؟!
قابل ذکر است  تو اولین شماره از اینفوتراپی، بیماری آلزایمر رو کامل بررسی کردیم و از ارتباط بین عفونت کووید ۱۹ ( کرونا ) با آلزایمر گفتیم.

برای مشاهده لینک اینجا کلیک کنید.