ارتقاء علمی شش تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، شش نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مرتبه دانشیاری و استادی ارتقاء یافتند.

گفتنی است دکتر احمد تمدنی فوق تخصص خون و سرطان کودکان، دکتر کیوان کیاکجوری متخصص گوش، حلق و بینی، خانم دکتر معصومه بیانی متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری و خانم دکتر نرگس کلانتری دکترای تخصصی انگل شناسی پزشکی از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی و دکتر مرتضی علیجانپور فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان و دکتر فاطمه نصیری دکترای تخصصی بهداشت باروری از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل موفقیت روزافزون این بزرگواران و سایر همکاران محترم هیات علمی دانشگاه در کسب مراتب بالاتر را از درگاه ایزد منان خواهان است.