هيچ عضوی از بدن در مقابل ويروس کووید۱۹ مصونيت ندارد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دكتر سعيد ابروتن از در امان نبودن اعضای بدن انسان در مقابل بیماری کرونا خبر داد.

دکتر سعید ابروتن متخصص قلب و عروق  گفت: متاسفانه در بیماری کرونا، درگيري‌های قلبی چه به صورت سكته قلبی، افت پمپاژ قلب، آريتمی های قلبی، وابسته به سن يا جنس خاص نبوده و افراد نسبتا جوان در اين چند ماه اخير در ارتباط با اين ويروس دچار بیماری شده اند.

وی با بیان اینکه هيچ عضوي از بدن در مقابل ويروس کووید۱۹ مصونيت ندارد گفت: افراد مبتلا ممكن است بدون علامت، علائم خفيف، يا بد حالی باشند.
عضو هيات علمی دانشگاه علوم پزشكی بابل با اشاره به اینکه بيماري كويد-١٩ تظاهرات بالينی متغيری بر روی قلب دارد، اظهار داشت: درگيری قلبی همانند سكته قلبی، ميوكارديت(التهاب عضله قلب)، درگيری سيستم هدايتی قلب (مربوط به ضربان ساز قلب) و آريتمی های قلبی می باشند.

متخصص قلب و عروق، فلوشيپ پيس ميكر و اريتمی های قلب دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه سكته قلبی مربوط به افزايش انعقاد پذيری در عروق می باشد، اذعان داشت: ميوكارديت (التهاب عضله قلب) باعث كاهش پمپاژ قلب و به دنبال آن افت كاركرد تمام اعضای بدن مي شود.

وی ادامه داد: در آريتمي های قلبی كه بيشتر با اختلال سيستم ضربان سازی قلب تظاهر پيدا می كند در بعضی اوقات نياز اورژانسی به تعبيه پيس ميكر (باطری قلب) در بيماران می شود که یک مورد از این نوع بیمار در حال حاظر با تعبيه باطری موقت در بيمارستان روحانی بابل بستری می باشد.

دكتر سعيد ابروتن تصریح کرد: با توجه به نداشتن پروتكل درمانی مشخص و موثر در تمام دنيا بهترين اقدام رعايت توصيه های بهداشتی مانند زدن ماسك و رعايت فاصله اجتماعی می باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه خاطر نشان کرد: همشهریان در صورت مشاعده علائمی مانند درد قفسه سينه، تنگی نفس، سبكی‌سر، سرگيجه، ضعف و بی حالی شديد، تپش قلب، به پزشك مراجعه نمایند.