تعداد زیادی از بیماران بستری در مراسم عروسی؛ عزا و دورهمی مبتلا شدند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر محمود صادقی متخصص عفونی دانشگاه از مبتلا شدن بیماران در عروسی؛ عزا و دورهمی خبر داد.

دکتر صادقی گفت: متاسفانه به علت عدم رعایت نکات بهداشتی و اقدامات خوبی که طی چند ماه اخیر صورت گرفته بود متاسفانه دوباره با شیوع مجدد و با اوج درگیری با عفونت کووید۱۹ مواجه شدیم.

وی با اشاره به اینکه بعضی از واقعیت ها در مورد ویروس وجود دارد که نمی شود انکار کرد، عنوان کرد: ما تا مدتهای طولانی باید با این ویروس زندگی کنیم.
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: اگر واکسنی برای ویروس ساخته شود معلوم نیست آیا در تمامی افراد و یا تمام گروه های سنی ایمنی ایجاد کند یا خیر و آیا این ایمنی برای مدت زمان طولانی پایدار بماند یا نه.

دکتر صادقی اذعان داشت: بهترین راه برای مبارزه با بیماری همان توصیه های قبلی است؛ یعنی شستن دست ها؛ فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک.
وی با اشاره به اینکه گفته می شود فقط تعدادی از افراد مبتلا می شوند صحت ندارد، بیان داشت: همه گروه های سنی و همه افراد در خطر هستند استفاده از ماسک بسیار مهم است.

دکتر صادقی گفت: متاسفانه تعداد زیادی از بیماران را ویزیت کردم که از مراسم عروسی؛ عزاداری و دورهمی خانوادگی مبتلا شدند.