امکان ابتلا مجدد به کرونا در افراد بهبود یافته وجود دارد/ استفاده از ماسک برای افراد الزامی می باشد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان استفاده از ماسک را برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران توصیه نمودند و از امکان ابتلا مجدد به بیماری کرونا در افراد بهبود یافته به خصوص بيمارانی كه نقص سيستم ايمني دارند، خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه پاندمی ناشی از کرونا در صورت عدم توليد واكسن موثر، می تواند تا ۲ سال طول بكشد، و در طی  این مدت افراد مستعد شانس ابتلا به این بیماری را دارند، گفت: مردم می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت های معمول خود را داشته و از انتقال و انتشار بیماری جلوگیری نمایند.

وی با بیان اینکه در طول پاندمی این بیماری در زندگی ما وجود خواهد داشت و با رعایت نکات بهداشتی باید بتوانیم چرخه زندگی را ادامه دهیم، بیان داشت: مسئله تعطيلی فعاليتها را تا زمان محدودی می توان ادامه داد، و بیشتر از آن امکا ن پذیر نمی باشد. لذا افراد باید با این شرایط زندگی کردن را یاد بگیرند.
عضو کمیته علمی کرونا ویروس کشور با ذکر این نکته که افرادی که مبتلا می شوند باید با رعایت نکات بهداشتی شانس ابتلا به دیگران را کمتر کنند، عنوان کرد: استفاده از ماسک اولین توصیه مهم برای افراد می باشد و این موجب جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران می باشد و افراد لازم نیست از ماسک جراحی یا ماسک N95 استفاده نمایند، بجز افراديكه از بيمار مراقبت می كنند.

دکتر جوانیان با اشاره به اینکه هموطنان می توانند از ماسک پارچه ای استفاده کنند، افزود: شستن دست ها و فاصله گذاری اجتماعی باید حتما رعایت شود و در یک فضای سربسته یا فاصله گذاری کم، الزاما از ماسک استفاده شود.