پیشگیری از کرونا، راحت تر و کم هزینه تر از درمان آن است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکترسید فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: کادر درمانی به مدت بیش از چهار ماه به صورت شبانه روز در حال مبارزه با ویروس کرونا و خدمت رسانی به بیماران می باشند و بابلی ها شرایط خستگی کادر درمانی را درک کنند.

وی افزود: درک کادر درمانی چیزی نیست جز رعایت پروتکل های بهداشتی و عدم حضور در مراکز عمومی و اجتماعات.

دکتر جلالی خاطر نشان کرد:  شهروندان باید استفاده از ماسک را در دستور کار خود قرار داده و شست و شوی دست ها به هیچ عنوان فراموش نشود که این امر در پیشگیری از ویروس کرونا بسیار اثر گذار می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: امروز همه به این باور دست یافته اند که پیشگیری از ویروس کرونا به مراتب راحت تر و کم هزینه تر از درمان این ویروس می باشد و خانواده هایی که دارای سالمند و بیماران پرخطر می باشند این امر را جدی بگیرند.