ورود مرحله اول دانشجویان به خوابگاه دانشجویی با رعایت پروتکل های بهداشتی

دکتر پور امیر معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از ورود مرحله اول دانشجویان به دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داد و گفت: تجهیزات رفاهی دانشجویان در خوابگاه ها جهت آرامش و رفاه حال دانشجویان آماده گردیده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پور امیر معاون فرهنگی دانشگاه گفت: مرحله اول دانشجویان حدود ۹۰۰ نفر از دوره های کارورزی، کارآموزی و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه حضور دارند که نزدیک به ۳۰۰ نفر از این  دانشجویان در خوابگاهای دانشجویی دانشگاه مستقر شدند.

وی با اشاره به اینکه فضای خوابگاههای دانشگاه قبل از ورود دانشجویان  به طور کامل ضدعفونی شده بود، گفت: حضور دانشجویان در هر اتاق یک نفر و یا حداکثر دو نفر می باشد و ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی در پکیج های بسته بندی شده تحویل دانشجویان گردید.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: در خوابگاه ها سیستم سرمایشی، تاسیساتی و مواردی که موجب  آسایش و آرامش دانشجویان می باشد فراهم شد.

دکتر پور امیر تصریح کرد: در سلف سرویس دانشگاه طبخ غذا با پروتکل بهداشتی برای تغذیه دانشجویان انجام می شود اما توزیع فقط در خوابگاه دانشجویان به صورت شخصیً در سه نوبت (صبحانه، ناهار و شام)  با حفظ فاصله فیزیکی و پروتکل بهداشتی انجام می گردد.

وی خاطر نشان کرد: وسایل نقلیه از محل خوابگاه ها به مراکز بهداشتی درمانی با حفظ پروتکل های بهداشتی، با هماهنگی معاونت توسعه تامین شده تا دانشجویان بتوانند با آرامش و آسایش خاطر از این وسایل استفاده نمایند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه ارزیابی سلامت جسمی، روحی و روانی دانشجویان از دغدغه های دانشگاه می باشد، بیان داشت: از بدو ورود دانشجویان پرسشنامه ای از نظر سلامت جسمی، روحی و روانی تکمیل شده و معاینات بالینی انجام شد و تعدادی از دانشجویان جهت تست های PCR  و تشخیصی به آزمایشگاه معرفی شدند که این روند ادامه دارد.

دکتر پور امیر اذعان داشت: از ریاست، مسئولین دانشگاه  و دانشجویان شورای صنفی دانشگاه که همکاری بسیار خوبی با ما داشته اند تشکر می نمایم و امیدواریم به دانشجویان و همه خانواده ها اطمینان خاطر را بدهیم که حافظ سلامتشان هستیم و تمام توانمان را جهت خدمتگزاری این عزیزان خواهیم داشت.