بابل در وضعیت زرد قرار دارد / راه اندازی بخش آی سی یو جدید بیمارستان روحانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مصطفی قاسم زاده از راه اندازی بخش آی سی یو جدید بیمارستان روحانی در آینده نزدیک خبر داد.

دکتر سید مصطفی قاسم زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر شهر بابل در وضعیت زرد قرار دارد، گفت: از اول اسفند استان مازندران جز استان های اولیه درگیر با بیماری کرونا و یکی از کانون های قرمز کشور بود.

وی بیان داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸ بیمار جدید در بیمارستان های بابل پذیرش و ۲۱ بیمار نیز ترخیص شدند و در حال حاضر تعداد ۶۲ بیمار بستری هستند که ۲۳ بیمار بدحال در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان می باشند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: از ابتدای اسفند تاکنون بیش از ۲۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل مراجعه نمودند که توسط پرسنل درمانی مورد رسیدگی قرار گرفتند و بیش از ۳۱۰۰ نفر در بیمارستان های بابل بستری شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: بیماران غیربابلی بستری در بیمارستان های بابل از شهرهای بابلسر، قایمشهر، بهنمیر، آمل، فریدونکنار، جویبار، نور، محمودآباد، ساری، هادی‌شهر و تهران بودند.
وی ادامه داد: اکثر بخش های مختلف بیمارستان های بابل که به علت بیماری کووید ۱۹ به بستری این بیماران اختصاص پیدا کرده بودند به فعالیت سابق خود برگشتند.

دکتر سید مصطفی قاسم زاده در راستای ونتیلاتورهایی که به دانشگاه اهدا شد، اذعان داشت: ۵ وینتیلاتوری که توسط خیریه نیک گامان جمشید به دانشگاه تحویل داده شد برای راه اندازی بخش آی سی یو جدید بیمارستان روحانی استفاده خواهد شد که البته نیاز به ۵ ونتیلاتور دیگه می باشد که این خیریه قول مساعد در تامین آن را داده است.

وی در همین راستا گفت: در حال حاضر در بیمارستان آیت الله روحانی آی سی یو داخلی با ۱۶ تخت، آی سی یو جراحی با ۸ تخت، آی سیو جراحی قلب با ۱۰ تخت، سی سی یو با ۸ تخت و آی سی یو نوزادان با ۱۶ تخت مشغول ارائه خدمات می باشند که با راه اندازی بخش آی سی یو جدید ۸ الی ۱۰ تخت به تعداد تخت های موجود اضافه خواهد شد.

وی در این راستا افزود: فضای فیزیکی این بخش آماده شده است و کنسول ها و مانیتورها نصب گردید و بزودی شاهد راه اندازی آن خواهیم بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه راه اندازی بخش مستقل آی سی یو فایده هایی به همراه دارد، بیان داشت: یکی از فواید آن بهره مندی از خدمات این بخش در صورت شیوع مجدد احتمالی فاز بحرانی و ایجاد وضعیت قرمز در شرایط کرونا می باشد که می توان در ارائه خدمات به بیماران بدحال بسیار موثر باشد و همچنین در شرایط پسا کرونا هم سایر بیماران می توانند از خدمات آن بهره مند گردند.

همچنین دکتر اشکان تقی پور مدیر عامل و رئیس هیات مدیره خیریه نیک گامان جمشید در سفر یکروزه به بابل و در حاشیه بازدید از بخش آی سی یو جدید بیمارستان روحانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بابل با حجم وسیعی از بیماران کرونایی از سطح استان مواجهه بود که در راستای کمک به این دانشگاه تعداد ۵ ونتیلاتور از سوی خیرین تهیه و اهدا گردید.

وی گفت: با امید خدا اقدامات لازم را در راستای تهیه ۵ ونتیلاتور دیگر برای راه اندازی بخش آی سی یو جدید بیمارستان روحانی انجام خواهیم داد و ان شالله توسط ایرانیان مقیم خارج از کشور این دستگاه ها و همچنین تجهیزات مورد نیاز تهیه خواهد شد.