افتتاح خانه‌های بهداشت درویش خیل و صلحدارکلا در بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از افتتاح خانه‌های بهداشت درویش خیل و صلحدارکلا در دهمین روز از دهه مبارک فجر با حضور مسئولین شهرستان خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خانه بهداشت روستای درویش‌خیل زیر نظر مرکز خدمات جامع سلامت شهید رستمی در زمینی به مساحت 300 مترمربع با زیربنایی به مساحت 120 مترمربع و با هزینه بالغ‌بر 140 میلیون تومان ساخته شد.

وی افزود: زمین خانه بهداشت روستای درویش‌خیل توسط نیکوکار نیک‌اندیش حاجی عزیزنژاد اهدا شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: خانه بهداشت روستای صلح‌دارکلا از توابع بخش بندپی غربی زیر نظر مرکز خدمات جامع سلامت صلح‌دارکلا در زمینی به مساحت 300 مترمربع با زیربنایی به مساحت 120 مترمربع با اعتبار 300 میلیون تومان ساخته شد.

دکتر جوانیان بیان داشت: زمین خانه بهداشت روستای صلح‌دارکلا توسط نیکوکار نیک‌اندیش حاجی امان‌ا.. امانی اهدا شد