قابل توجه پذيرفته شدگان سی و یکمین دوره آزمون پذيرش دستيار تخصصي دندانپزشكي سال ۱۳۹۶

باسلام و آرزوي توفيق الهي

پذيرفته شدگان محترم مقتضي است روز چهارشنبه مورخ ۱۲ مهرماه ۱۳۹۶ جهت ثبت نام حضوری به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه حوزه معاونت آموزشی مراجعه نمایند .

لازم است پذیرفته شدگان در زمان ثبت نام حضوری ضمن پرینت فرمهای تکمیل شده  و و تکمیل آن بهمراه سایر مدارک اعلام شده، به معاونت آموزشی دانشگاه  ارائه نمایند.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام حضوری:

۱- فرم هاي ثبت نامي

۲- اصل و کپی دانش نامه ی دندانپزشکی عمومی (یا مدرکی که نشان دهنده ی فراغت از تحصیل باشد)

تبصره: پذیرفته شدگانی که با  استفاده از مقررات رتبه های برتر، استعدادهای درخشان، قانون تسهیل ازدواج جوانان و مجاز ... به شرکت در آزمون بوده اند، باید حداکثر تا ۹۶/۶/۳۱ فارغ التحصیل شده باشند.

3- شناسنامه (تمام صفحات) كارت ملي ( ۳ سری ) وعكس ۴*۳ ( ۵ قطعه )

۴- ارائه نامه از محل استخدام مبني بر موافقت بدون قيدوشرط با ادامه تحصيل ازسوي بالاترين مقام سازمان مربوطه

*رونوشت حكم ماموريت آموزشي يامرخصي بدون حقوق براي پذيرفته شدگاني كه دراستخدام رسمي،پيماني وزراتخانه ها ،سازمانها و نهادها و... مي باشند

۵- تصوير كارت پايان يا معافيت ازخدمت نظام وظيفه براي آقايان به صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس +۱۰

۶- مدرک نشان دهنده ی وضعیت طرح نیروی انسانی ( بر اساس مندرجات دفترچه ی راهنمای آزمون)

تذکر: پذیرفته شدگانی که ملزم  به گذراندن طرح نیروی انسانی بوده اند، باید دوره ی ۹۶/۶/۳۱ به پایان رسانده باشند

۷- گواهی اشتغال  به کار در حال حاضر، ویژه ی استفاده کنندگان از سهمیه ی استانی ( بر اساس مندرجات  دفترچه ی راهنما)

۸- تسويه صندوق رفاه (درصورت اخذ مدرك مذكور. ضمنا فارغ التحصيلان دانشگاه آزاد اسلامي از ارائه مدرک مذکور معاف مي باشند.)

۹- تصوير پروانه دائم (درصورت داشتن)

۱۰- تصوير كارت سهميه ايثارگران

۱۱- تصوير كارنامه قبولي با ذكر نمره و رتبه قبولي

ب) مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی رزمندگان و ایثارگران:

۱. تمام مدارک  مورد نیاز در بند الف (به جز مواردی که برای مشمولان سهمیه ی رزمندگان و ایثارگران مستثنا شده است)

۲. اصل و کپی مدارک نشان دهنده ی وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه ی رزمندگان و ایثارگران

ج) مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی بومی (مناطق محروم):

۱. تمام مدارک مورد نیاز در بند ا لف

۲. اصل و کپی مدارک  نشان دهنده¬ی وضعیت بومی ( بر اساس مندرجات دفترچه ی راهنما)

د) مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی مازاد استعداد درخشان:

۱. تمام مدارک مورد نیاز در بند الف

۲. اصل و کپی مدارک نشان دهنده ی وضعیت استعداد درخشان ( بر اساس مندرجات دفترچه ی راهنما)

ه) مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان سهمیه ی مازاد ۵/۲% نیروهای مسلح:

۱. تمام مدارک مورد نیاز در بند الف

۲. اصل و کپی گواهی مربوط به کادر نیروهای مسلح ( به تایید بالاترین مقام مربوطه) ویژه ی مستخدمان نیروهای مسلح

مدارك مورد نيازجهت تحويل به هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش):

۱- فرم هسته تحقيق و نظر دهي(گزينش) دو سري از صفحات اول و دوم

۲- كپي از تمام صفحات شناسنامه يك سري

۳- كپي كارت ملي يك سري

۴- دو قطعه عكس پشت نويسي شده

۵- داوطلباني كه در استخدام رسمي دولت و يا نيروهاي نظامي و انتظامي مي باشند يك نسخه از حكم كارگزيني ممهور به مهر كارگزيني محل خدمت

تذكر۱: تحويل مدارك به هسته تحقيق و نظر دهي (گزينش) در تاريخهاي مذكور به صورت حضوري الزامي بوده ومسوليت عواقب عدم مراجعه به عهده داوطلب خواهد بود.

پذیرفته شدگان سهمیه آزاد، سهمیه رزمندگان و ایثارگران، فرم تعهد محضری مربوطه را از سایت معاونت آموزشی دانشگاه دریافت نموده و بهمراه حکم حقوقی ضامن ضمن مراجعه حضوری به دفتر حقوقی این دانشگاه جهت دریافت معرفی نامه به دفترخانه بمنظور سپردن تعهد محضری اقدام نمایند .

· شایان ذکر است پذیرفته شدگان سهمیه رزمندگان و ایثارگران میبایست از فرم تعهد آزاد استفاده نمایند .

فرم های ثبت نامی(دانلود )

فرم گزينش (دانلود )( ۲ سری تکمیل گردد )

فرم اخذ تعهد محضري (دستياران آزاد)

فرم اخذ سند وثيقه ملكي (پذیرش بومی) (وثیقه ملکی  مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه بومی) دستیارانیکه با سهمیه بومی پذیرفته شده اند جهت سپردن تعهد می بایست بصورت حضوری به واحد حقوقی دانشگاه مراجعه نمایند.

فرم تعهدنامه همسران خانم های متاهل (این فرم به صورت محضری تنظیم گردد.)

بابل – خیابان گنج افروز –دانشگاه علوم پزشکی بابل - معاونت آموزشی، مدیریت تحصیلات تکمیلی، تلفن: ۴۵ یا ۳۲۲۰۸۱۴۳ ۰۱۱- داخلی ۲۰۸  -     ۳۲۲۰۰۴۵۳