موفقیت غرور آفرین دانشگاه علوم پزشکی بابل در مرحله کشوری نهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، تیم اعزامی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی بابل در مرحله کشوری نهمین المپیاد علمی دانشجویان سراسر کشور که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید, موفق به کسب افتخاری دیگر به شرح ذیل شده اند:

کسب مدال برنز  در حیطه مدیریت نظام سلامت : آقای رضا غلامی  .کسب مدال برنز  در حیطه استدلال بالینی خانم زهرا اسماعیلی.راهیابی به مرحله گروهیدر حیطه آموزش پزشکی:خانم نسرین داداشی.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت های چشمگیر و غرور آفرین دانشگاه در نهمین  المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور را به کلیه اساتید و دانشجویان گرامی تبریک عرض می نماید.