دانشگاه علوم پزشکی بابل

برای آشنایی بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی بابل و امکانات آموزشی، درمانی، رفاهی دانشجویی با ما همراه باشید.

اخبار ویژه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از شرکت ۵۰۰ دانش آموز در اردوی راهیان پیشرفت این دانشگاه از شهرهای نور، محمودآباد، بابل و .. خبر داد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳ ضمن تبریک عید نوروز به ملت ایران به‌ویژه خانواده‌های ایثارگران و همه ملت‌هایی که نوروز را گرامی می‌دارند، سال جدید را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند.

آیت الله محمدی گلپایگانی در تماس تلفنی، پیام تشکر مقام معظم رهبری را به همکار بخش ارتباطات اورژانس بابل ابلاغ کردند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از اجرای سیزدهمین سال اجرای طرح سی شب سی مسجد در ماه رمضان سال جاری با محوریت آموزش بهداشت، سبک زندگی و فرزندآوری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همایش جوانی جمعیت  با حضور دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، سرهنگ عبدی دبیر ستاد امر به معروف استان، حمید آدینه پور دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر شهرستان بابل، دکتر محمد رضا عادل معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر حسینعلی اصغرنیا معاون فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه، دکتر یاسمن حبیب زاده مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان،اعضای هیات علمی، کارکنان، ماماها و بهورزان در سالن امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد.

ویدیو‌ها

روسای دانشگاه از ابتدا تا‌کنون